BLI MED TIL SULA

TOVE kopi 2

Sula er en liten holme ytterst i havet, ytterst mot vest, utenfor Frøya i Sør-Trøndelag. Her er jeg daglig leder for Terna Brygge, høster jeg tang og tare til mat i mitt firma Frøya Tare, samt at jeg driver utleie av den gamle Fyrvokterboligen – Trøndelags mest unike overnattingssted.

På Sula kommer du i nærkontakt med magisk natur; hav, himmel og ikke minst vind. Her kan du både hente krefter og finne indre ro.

Livet har det med å gjøre sin krøllspring, og kjedelig hadde det vært om det ikke var slik. I mange år drev jeg gjestgiveri i en frodig liten landsby i Nord-Hellas, med mandarintre utenfor kjøkkenvinduet, vinranker og høns i hagen.

Sula er på en måte et annet ytterpunkt, men himmelen er vid og bred også her, noen ganger til og med mandarinfarget. Ørn stuper forbi kjøkkenvinduet og skarven holder fest i fjæra.

 

Velkommen til dette unike paradiset i Trøndelags skjærgård – enten du kommer for å spise et godt måltid mat; ta en drink eller oppleve en konsert på Terna Brygge, smake tang og tare eller leie deg inn som gjest i Fyrvokterboligen. Send meg en mail på tove@tovececiliefasting.com har du spørsmål eller ring meg på 905 333 60

 

fyrvokter1

Les mer også om Sula-planene mine i intervjuet i Hitra-Frøya her.