HORMONER I BALANSE

Stoffskifte i balanse (gratis)

 Middelhavskost og livsstilsendringer hjalp meg til å få balanse i stoffskiftet. Etter 20 år med vekslende høyt og lavt stoffskifte, ble jeg pillefri. I denne gratisguiden får du mine tips til hvordan du kan leve godt med stoffskiftesykdom.

Legg igjen din epost, og du får guiden tilsendt. Når du takker ja til denne, godtar du også at jeg kan sende deg nyhetsbrev med kostholdsråd, nyheter og info om kurs.

 

GRATIS RESSURSER

tapas

En smak av Andalucia

Når du ikke kan reise til Spania, får du hente Spania hjem. I dette heftet får du mine fem beste tapasoppskrifter samt tips til musikk og vin for den ultimate tapaskvelden med vennegjengen.

Legg igjen din epostadresse, så sender jeg deg heftet. Når du takker ja til heftet, godtar du også at jeg kan sende deg nyhetsbrev med kostholdstips, oppskrifter og info om kurs. (No spam, omly love!)

middelhavsmiddag

Middelhavsmiddag på under 30 minutter

Ja, du kan lage en god og sunn middag fra bunnen på under en halvtime. I dette heftet får du fem oppskrifter på hverdagsmiddager som tar deg til Middelhavet.

Legg igjen din epostadresse, så sender jeg deg heftet. Når du takker ja til heftet, godtar du også at jeg kan sende deg nyhetsbrev med kostholdstips, oppskrifter og info om kurs. (No spam, omly love!)

matskapet

Sjekkliste for matskapet

Med de rette ingrediensene i kjøle-, kjøkkenskap og fryser, er det easy peasy å lage seg noe sunt på en-to-tre. Få min liste over hva det er smart å ha i matskapet til enhver tid.

Legg igjen din epostadresse, så sender jeg deg lista. Når du takker ja til denne, godtar du også at jeg kan sende deg nyhetsbrev med kostholdstips, oppskrifter og info om kurs. (No spam, omly love!)

Vondt i magen av belgfrukter?

Et høyt inntak av linser og bønner er noe av det som gjør Middelhavskosten til verdens sunneste diett. Ikke så enkelt å innføre hvis du får vondt i magen! Du kan imidlertid vende deg til å tåle belgfrukter. Få guiden med mine tips her, pluss fem deilige oppskrifter du kan prøve.

Legg igjen din epostadresse, så sender jeg deg guiden Når du takker ja til denne, godtar du også at jeg kan sende deg nyhetsbrev med kostholdstips, oppskrifter og info om kurs. (No spam, omly love!)

BØKER OM HELLAS

UTSOLGT

UTSOLGT

UTSOLGT