Trenger du mer

        inspirasjon?

KLIKK PÅ BILDET FOR Å LESE MER

Inspirasjon fra

Middelhavet –

RASKERE ENN TORO

sunn enkel middag

 Gode råvarer og mat laget fra bunnen, er noe av det som karakteriserer Middelhavskosten. Rettene trenger verken være spesielt tidkrevende eller kompliserte å lage.

La Middelhavsmaten komme til deg. Få oppskriftshefte med 5 sunne, enkle og deilige middager som er raskere å lage enn ferdigmat.

Når du takker ja til heftet, godtar du også at jeg nå og da sender deg eposter med oppskrifter, mattips og info om kurs og bøker.

LEV GODT MED LAVT STOFFSKIFTE

autoimmun sykdom

Både høyt og lavt stoffskifte skyldes oftest autoimmun sykdom. Det betyr at kroppens immunsystem angriper friske celler. I likhet med de fleste andre autoimmune sykdommer, kan kosthold- og livsstilendringer ofte redusere symptomene, gjøre at du føler deg bedre og får bedre livskvalitet, og noen ganger føre til at du blir helt frisk. Middelhavskosten hjalp meg. Les min historie HER.

Få mine beste tips til hvordan du selv kan ta grep for å få det bedre i denne gratis guiden.

Når du takker ja til heftet, godtar du også at jeg nå og da sender deg eposter med oppskrifter, mattips og info om kurs og bøker.

MIDDELHAVSKOST PÅ NORSK

middelhavskost

 

 Høy levealder og god helse i alderdommen er to av mange fordeler ved den tradisjonelle Middelhavskosten. Hvordan kan du spise som en greker, italiener eller spanjol selv om du bor i Norge? Last ned gratis guide.

Når du sier ja til guiden, godtar du også at jeg sender deg nyhetsbrev med info om mat og helse, kurs og bøker.