Havrelapper begynner å bli en klassiker. Jeg postet denne oppskriften for første gang i 2013, men synes den fortjener å bli postet på nytt. Jeg fikk oppskriften i sin tid av en medstudent da jeg tok bachelor i ernæring, og har brukt den veldig mye i ettertid. Havrelapper er nemlig både godt, sunt og superenkelt. Stek opp og la ligge i kjøleskapet, så kan du lunke de i mikroen når du får lyst på noe godt. Pannekaker er GODT! Og disse kan du spise med riktig god samvittighet! Beregn ett egg og circa en desiliter yoghurt (naturell eller gresk type) eller cottage cheese pr. person. Så rører du i nok havregryn til at det hele blir en tykk grøt. Stek pent brune og server varme med for eksempel rørte blåbær – eller som her – med nytint kirsebærmos. Hvis du har barn eller barnebarn vil du oppdage at de også liker disse lappene – det er så deilig med sunne retter som også ungene liker! Del gjerne oppskriften hvis du kjenner noen som vil ha glede av den!

Inspirasjon fra

Middelhavet –

RASKERE ENN TORO

sunn enkel middag

 

 

La Middelhavsmaten komme til deg. Få oppskriftshefte med 5 sunne, enkle og deilige middager som er raskere å lage enn ferdigmat.

Når du takker ja til heftet, godtar du også at jeg nå og da sender deg eposter med oppskrifter, mattips og info om kurs og bøker.