fbpx

Tusen takk for minikurset! Veldig mye lærerikt her. Jeg spiser sunt, men man kan ikke lære nok. Jeg fikk kreft for snart to år siden, så da føler jeg det med kost er blitt enda viktigere. Har fått kolostomi som er der for livet og det er helt greit. Jeg vokste opp med en mor som er ernæringsfysiolog, så etter jeg ble syk, savnet jeg veldig det å kunne spørre henne. Så plutselig, fra himmelen kommer du og deler din flotte kunnskap!

Astrid Einset Skodvin - om minikurset i ernæring

Jeg tilbyr personlig kostveiledning til deg som ønsker å få bedre helse ved å bedre kostholdet ditt.

Et sunt kosthold kan bidra til å reversere sykdommer som høyt blodttrykk, diabetes type 2, metabolsk syndrom og stoffskiftesykdom (selv spiste jeg meg pillefri og mitt stoffskifte er nå normalt). Kostholdet kan også bidra til å redusere symptomer ved revmatisme, leddgikt, MS og irritabel tarm syndrom. Hvis du sliter med å bli gravid, kan kostholdet være en faktor som kan hjelpe. Et sunt kosthold kan også bedre mannens sædkvalitet. Kostholdsendringer kan også hjelpe ved plager i overgangsalderen.

Å spise sunt er noe av det viktigste vi kan gjøre for å holde oss friske, ha overskudd og energi. I virrvaret av kostholdsråd i media, kan det ofte være vanskelig å å vite hva som er sant og usant, hvilke råd du bør følge og hvilke som bare er tull og tøys.

KOSTHOLDSVEILEDNING BASIS:

En times samtale hvor vi går gjennom dine helseutfordringer og snakker om hva du ønsker å endre. Vi kan møtes personlig, snakke sammen på telefon eller ha en videosamtale.

Basert på vår samtale får du tilsendt en kostplan med råd og tips, rettet spesielt mot deg.

Passer for deg som trenger konkrete råd til hvilke endringer du bør gjøre og hva du bør spise.

Pris 1350,-

KOSTHOLDSVEILEDNING VIP:

Jeg kommer hjem til deg (i Trondheim/Stjørdal og omkrets) og sammen går vi gjennom kjøleskapet og kjøkkenskapet ditt, ser på dagens kosthold og hvilke endringer du kan gjøre.

Du får en kostplan, samt oppfølging så ofte du måtte trenge det (på telefon eller epost) i en måned.

Passer for deg som hittil har prioritert et sunt kosthold lavt, som kanskje har hatt det for travelt til å tenke over hva du putter i munnen, og som nå er åpen for en radikal forandring.

Pris: 3950,-

Ta kontakt på epost tove@tovececiliefasting.com eller telefon 90533360, for å avtale time.

OBS! Honorar skal innbetales før første møte, og refunderes kun hvis du kansellerer avtalen mer enn 24 timer før.

Stoffskifte i balanse

FÅ MINE FEM BESTE TIPS FOR Å LEVE BEDRE MED STOFFSKIFTESYKDOM.

 

Ved å legge igjen din epostadresse godtar du også at jeg kan sende deg nyhetsbrev med info og inspirasjon.