Middelhavskost på norsk

VIL DU BLI MED PÅ KURSET I STANGVIK I SURNADAL 12.JUNI 2021?  Send meg en epost på tove@tovececiliefasting.com eller sms til 90533360. Les mer om kurset HER.

Etter over 20 år i Hellas, er jeg stor tilhenger av Middelhavskosten. Ikke minst fordi jeg fikk erfare hvor bra dette kostholdet er for egen helse. Middelhavskost er hovedårsaken til at jeg kunne slutte med medisiner for lavt stoffskifte og i dag føler meg helt frisk.

Middelhavskosten regnes som verdens sunneste diett. På dette matkurset får du lære om hvordan Middelhavskosten kan forebygge sykdom og lindre helseplager, og hvordan du kan spise som en italiener eller greker selv om du bor i Norge.  Vi starter kvelden med et foredrag, før vi lager mat og spiser sammen.

Jeg har skrevet tre bøker om Hellas og gresk mat. Den siste, Min greske taverna, får du kjøpt her. De to andre, Hellas året rundt og Paradiso, er utsolgt fra forlaget.

HER kan du se Norge Rundt-innslag fra et kurs jeg holdt i 2014.

Jeg holder kurs med grupper på 5-8 personer. Ta kontakt, hvis dere er en gjeng som ønsker at jeg skal holde kurs for dere.

Epost: tove@tovececiliefasting.com