Middelhavskost på norsk

Etter over 20 år i Hellas, er jeg stor tilhenger av Middelhavskosten. Ikke minst fordi jeg fikk erfare hvor bra dette kostholdet er for egen helse. Middelhavskost er hovedårsaken til at jeg kunne slutte med medisiner for lavt stoffskifte og i dag føler meg helt frisk.

Middelhavskosten regnes som verdens sunneste diett. På dette matkurset får du lære om hvordan Middelhavskosten kan forebygge sykdom og lindre helseplager, og hvordan du kan spise som en italiener eller greker selv om du bor i Norge.  Vi starter kvelden med et foredrag, før vi lager mat og spiser sammen.

Jeg har skrevet tre bøker om Hellas og gresk mat. Den siste, Min greske taverna, får du kjøpt her. De to andre, Hellas året rundt og Paradiso, er utsolgt fra forlaget.

HER kan du se Norge Rundt-innslag fra et kurs jeg holdt i 2014.

Jeg holder kurs med grupper på 5-8 personer. Ta kontakt, hvis dere er en gjeng som ønsker at jeg skal holde kurs for dere.

 

middelhavskost

MIDDELHAVSKOST PÅ NORSK

Middelhavsdietten regnes som verdens sunneste. Her viser jeg deg hvordan du kan spise som en greker, spanjol eller italiener, selv om du bor i Norge.

Legg igjen din epostadresse, og få guiden sendt til din epostkasse. Når du takker ja til denne 10-siders gratisguiden, godtar du også at jeg nå og da sender deg nyhetsbrev om mat, helse og info om kurs og bøker.