FOREDRAG OG KURS

kurs i ernæring

Trenger du inspirasjon til å spise sunnere?  Få bedre ernæringskunnskap? Ønsker du å lære mer om Middelhavskost?

Jeg kan tilby følgende kurs og foredrag:

Matkurs i Andalucia: Matkurs i Middelhavskost over en langhelg på min vingård i Spania. Basert på sesongens råvarer. Her får du også lære om produksjon av naturvin. Les mer her.

Middelhavkost på norsk. Dette er et praktisk matkurs som passer for en liten gruppe på 6-8 personer. Har du et romslig kjøkken kommer jeg gjerne hjem til deg og holder kurs! Passer godt for en vennegjeng som har lyst til å gjøre noe hyggelig sammen. Les mer her.

Hormoner i balanse med Middelhavskost. Foredrag rettet mot deg som har stoffskifteproblemer, sliter med overgangsalder, pms eller andre hormonrelaterte plager/sykdommer.  Les mer her.

Hvis du ønsker å hyre meg til foredrag eller kurs kan du ta kontakt på epost tove@tovececiliefasting.com

Anbefaler dette kurset på det varmeste. I en tid der det finnes SÅ mye informasjon, en type informasjon som kanskje villeder mer enn veileder, så er kurset det hjelpemiddelet jeg trengte for SELV å forstå og selv avgjøre hva jeg ønsker maten skal gjøre med meg og for meg. Opplevde å få gode og utfyllende svar når det var noe jeg lurte på. Prøv du også!!

Ingeborg, Trondheim

Tove er ei hærli dame med masse kunnskap og stor formidlingsevne! Jeg har gjennomført et tidligere onlinekurs, Toves detox-kurs og er kjempefornøyd! Tove var tilgjengelig hele tiden underveis og rådene hun ga var kloke, morsomme og motiverende.

Tove Lill Karlsen, Trondheim

GRATIS OPPSKRIFTSHEFTE

middelhavskost

MIDDELHAVSMIDDAG PÅ UNDER EN HALV TIME!

Ja, det er mulig å lage en deilig, sunn middag, fra bunnen av, på under en halv time.

Last ned gratis hefte med 5 deilige og enkle middagsoppskrifter som tar deg til Middelhavet på under 30 minutter.

Når du takker ja til heftet, godtar du også at jeg sender deg eposter med info om helse, Middelhavskost, kurs og bøker. (No spam, only love).