FOREDRAG OG KURS

kurs i ernæring

Trenger du inspirasjon til å spise sunnere?  Få bedre ernæringskunnskap? Ønsker du å lære mer om Middelhavskost? Eller hvordan man høster tang og tare og bruker i matlaging?

Jeg kan tilby følgende kurs og foredrag:

Middelhavkost på norsk. Dette er et praktisk matkurs som passer for en liten gruppe på 6-8 personer. Har du et romslig kjøkken kommer jeg gjerne hjem til deg og holder kurs! Passer godt for en vennegjeng som har lyst til å gjøre noe hyggelig sammen. Les mer her.

Tang og tare som mat. Praktisk kurs i innhøsting av tang og tare, samt hvordan man bruker tare i matlaging. Passer godt for deg som er kokk og ønsker å lære mer om bruk av denne ressursen eller for deg som er opptatt av ny og bærekraftig mat. Jeg tilbyr også foredrag i bruk av tang og tare som mat. Les mer her.

Hormoner i balanse. Foredrag rettet mot deg som har stoffskifteproblemer, sliter med overgangsalder, pms eller andre hormonrelaterte plager/sykdommer.  Les mer her.

Hvis du ønsker å hyre meg til foredrag eller kurs kan du ta kontakt på epost tove@tovececiliefasting.com

Anbefaler dette kurset på det varmeste. I en tid der det finnes SÅ mye informasjon, en type informasjon som kanskje villeder mer enn veileder, så er kurset det hjelpemiddelet jeg trengte for SELV å forstå og selv avgjøre hva jeg ønsker maten skal gjøre med meg og for meg. Opplevde å få gode og utfyllende svar når det var noe jeg lurte på. Prøv du også!!

Ingeborg, Trondheim

GRATIS OPPSKRIFTSHEFTE

middelhavskost

MIDDELHAVSMIDDAG PÅ UNDER EN HALV TIME!

Ja, det er mulig å lage en deilig, sunn middag, fra bunnen av, på under en halv time.

Last ned gratis hefte med 5 deilige og enkle middagsoppskrifter som tar deg til Middelhavet på under 30 minutter.

Når du takker ja til heftet, godtar du også at jeg sender deg eposter med info om helse, Middelhavskost, kurs og bøker. (No spam, only love).