Foredrag og kurs

Trenger du inspirasjon til å spise sunnere?  Få bedre ernæringskunnskap? Ønsker du å lære mer om Middelhavskost? Eller hvordan man høster tang og tare og bruker i matlaging?

Jeg kan tilby følgende kurs og foredrag:

Middelhavkost på norsk. Dette er et praktisk matkurs som passer for en liten gruppe på 6-8 personer. Har du et romslig kjøkken kommer jeg gjerne hjem til deg og holder kurs! Passer godt for en vennegjeng som har lyst til å gjøre noe hyggelig sammen. Les mer her.

Tang og tare som mat. Praktisk kurs i innhøsting av tang og tare, samt hvordan man bruker tare i matlaging. Passer godt for deg som er kokk og ønsker å lære mer om bruk av denne ressursen eller for deg som er opptatt av ny og bærekraftig mat. Jeg tilbyr også foredrag i bruk av tang og tare som mat. Les mer her.

Hormoner i balanse. Foredrag rettet mot deg som har stoffskifteproblemer, sliter med overgangsalder, pms eller andre hormonrelaterte plager/sykdommer.  Les mer her.

Hvis du ønsker å hyre meg til foredrag eller kurs kan du ta kontakt på epost tove@tovececiliefasting.com

Tove er ei hærli dame med masse kunnskap og stor formidlingsevne! Jeg har gjennomført, Toves detox-kurs og er kjempefornøyd! Tove var tilgjengelig hele tiden underveis og rådene hun ga var kloke, morsomme og motiverende.

Tove-Lill Karlsen, Trondheim