FOREDRAG OG KURS

Trenger du inspirasjon til å spise sunnere?  Få bedre ernæringskunnskap? Ønsker du å lære mer om Middelhavskost? Eller hvordan man høster tang og tare og bruker i matlaging?

Jeg kan tilby følgende kurs og foredrag:

Middelhavkost på norsk. Dette er et praktisk matkurs som passer for en liten gruppe på 6-8 personer. Har du et romslig kjøkken kommer jeg gjerne hjem til deg og holder kurs! Passer godt for en vennegjeng som har lyst til å gjøre noe hyggelig sammen. Les mer her.

Tang og tare som mat. Praktisk kurs i innhøsting av tang og tare, samt hvordan man bruker tare i matlaging. Passer godt for deg som er kokk og ønsker å lære mer om bruk av denne ressursen eller for deg som er opptatt av ny og bærekraftig mat. Jeg tilbyr også foredrag i bruk av tang og tare som mat. Les mer her.

Hormoner i balanse. Foredrag rettet mot deg som har stoffskifteproblemer, sliter med overgangsalder, pms eller andre hormonrelaterte plager/sykdommer.  Les mer her.

Hvis du ønsker å hyre meg til foredrag eller kurs kan du ta kontakt på epost tove@tovececiliefasting.com

Anbefaler dette kurset på det varmeste. I en tid der det finnes SÅ mye informasjon, en type informasjon som kanskje villeder mer enn veileder, så er kurset det hjelpemiddelet jeg trengte for SELV å forstå og selv avgjøre hva jeg ønsker maten skal gjøre med meg og for meg. Opplevde å få gode og utfyllende svar når det var noe jeg lurte på. Prøv du også!!

Ingeborg, Trondheim

middelhavskost

MIDDELHAVSKOST PÅ NORSK

Middelhavsdietten regnes som verdens sunneste. Her viser jeg deg hvordan du kan spise som en greker, spanjol eller italiener, selv om du bor i Norge.

Legg igjen din epostadresse, og få guiden sendt til din epostkasse. Når du takker ja til denne 10-siders gratisguiden, godtar du også at jeg nå og da sender deg nyhetsbrev om mat, helse og info om kurs og bøker.