Lad batteriene før høsten setter inn for alvor. Få inspirasjon til sunt kosthold, deilige yogaøvelser og meditasjon, samt sopptur med egen guide i bøkeskogen. En helg hvor du kan senke skuldrene og finne roen, omgitt av fjord, fjell og vakkert kulturlandskap i Stangvik i Surnadal.Vi bor i den gamle prestegården, midt i bygda. Vi har lagt inn rikelig med egentid, hvor du kan rusle en tur gjennom den hyggelige gamle bebyggelsen langs fjorden, bade på den lille sandstranda, sitte i hagen og lytte til fossefallet, ta en tur i skogen eller bare gjøre ingenting. Fra prestegården har du utsikt til kirka, frodige marker, gamle gårder og blånene i Trollheimen, Åndalsnes og Moldealpene.

Kurset starter fredag ettermiddag/kveld, men du er velkommen til å komme allerede torsdag og nyte et døgn på egenhånd før vi starter.

På grunn av covid-19 blir det max åtte deltakere på kurset. Enten deler du rom med noen du har omgang med fra før, eller du får enerom. Det blir ikke felles matlaging. I prestegården er der god plass slik at vi kan holde avstand, og vi vil også være endel ute.

Denne helga holder vi oss til vegetarmat. Hvis du har allergier/intoleranse, må du gi beskjed ved påmelding, slik at vi kan ta hensyn til det.

PROGRAM
(det kan bli gjort mindre endringer i program og klokkeslett)

Fredag:
Ankomst. Lett yoga/uttøying etter reisen.

Middag

Kveldsmeditasjon

 

Lørdag:
Kl.07.45: Kaffe/te
Kl. 08: Morgenyoga
Kl.09.15: Frokost, matpakkesmøring
Kl. 10-10.30: Kostholdsforedrag: Ren, ekte mat. Hva er det egentlig i maten vi spiser og hva gjør dette med kropp, sinn og helse?
Kl. 10.45- 14: Soppguide Anita Land, som bor i Stangvik, tar oss med på sopptur og lærer oss om ulike spiselige sopper. Vi håper det blir nok sopp til at du kan ta med hjem, samt at vi kan lage mat med sopp om kvelden
Kl.14-17: Egentid
Kl.17-18.45: Yoga, meditasjon
Kl.19: Middag

Søndag:
Kl.07.45: Kaffe/te
Kl. 08: Morgenyoga
Kl.09.15: Frokost
Kl. 10-11: Kostholdsforedrag: Sjarmen med tarmen. All sykdom starter i tarmen, sa Hippokratus. 2000 år seinere har vi oppdaget at han har rett. Mat for god tarmhelse.

Kl.11-13: Egentid
Kl.13-13.45: Lunsj
Kl.14-15: Pakking
Kl.15-15.20: Meditasjon

Kl. 15.30: Avreise

PRIS: 4590

Påmelding på epost til tove@tovececiliefasting.com eller sms til 90533360.

Påmeldingen er bindende, og gjelder når halve kursavgiften er innbetalt. Resten skal betales senest 15.september. Kursavgiften blir kun refundert hvis kurset skulle bli avbestilt. Hvis du likevel ikke har anledning til å komme, kan du fritt overføre din plass til noen andre.

Prisen inkluderer

+ 2 overnattinger i dobbeltrom (ta med eget sengetøy)
+ Alle måltider, kaffe, te og snacks
+ Cirka 4,5 timer yoga og meditasjon
+ Guidet sopptur
+ Kostholdsforedrag/matkurs

Reisen til og fra Stangvik er ikke inkludert. Vi prøver å organisere slik at vi kan kjøre felles bil (og dele på bensin). Hvis du har egen bil og plass til flere, er det fint om du gir beskjed. Det er også mulighet å ta buss til Surnadal, og bli hentet der.

 

sopptur stangvik