Blodappelsin er unektelig en av vinterens høydepunkt. Er det utseendet som gjør at jeg også mener at blodappelsin smaker saftigere og søtere enn vanlig appelsin? De gjør iallfall godt!

I diskusjonen om influensavaksine eller ikke vaksine – glemmer vi det helt vesentlige: At kroppen vår i utgangspunktet har et fantastisk immunforsvar. For å  styrke immunforsvaret det må vi gi det næring i form av blant annet vitaminer og antioksidanter. Blodappelsin er perfekt i så måte – ekstra ladet med antioksidanter i form av anthocyanin: det er det stoffet som gir de den deilige rødfargen.

Spis blodappelsinen som den er, lag juice eller prøv denne lekre lille forretten. Dette er visstnok en oppskrift som har sin opprinnelse fra Sicilia.

Salat med blodappelsin:

Skrell blodappelsin og skjær i biter. Tilsett finsnittet fennel og hakkete valnøtter. Lag en dressing av olivenolje, litt god balsamicoeddik, salt og pepper.

 

GRATIS OPPSKRIFTSHEFTE

middelhavskost

MIDDELHAVSMIDDAG PÅ UNDER EN HALV TIME!

Ja, det er mulig å lage en deilig, sunn middag, fra bunnen av, på under en halv time.

Last ned gratis hefte med 5 deilige og enkle middagsoppskrifter som tar deg til Middelhavet på under 30 minutter.

Når du takker ja til heftet, godtar du også at jeg sender deg eposter med info om helse, Middelhavskost, kurs og bøker. (No spam, only love).