Høres det rart ut å spise mer Middelhavskost? Det som er med Middelhavsdietten, er at jo tettere du spiser i henhold til definisjonen av denne dietten, jo større er helsefordelene. Men i motsetning til andre dietter, trenger du ikke følge Middelhavsdietten slavisk for å kjenne på kropp og sinn at dette kostholdet er bra!

Du kan ta små skritt i retning av et bedre kosthold, i et tempo som passer deg.

Her er tre forslag til endringer du kan gjøre:

BYTT UT POTETGULL OG CHILINØTTER: Velg istedet oliven, kapers, valnøtter, hasselnøtter eller mandler. Del en brokkoli eller blomkål i bittesmå buketter, skjær tynne stilker av gulrot og lag en dipp av gresk yoghurt blandet med urter.

BYTT UT KJØTT MED BELGFRUKTER: Velg en fast dag i uka hvor middagen er vegetar. Kanskje det frister med ovnsbakt brokkoli og blomkål med linser, bønnestuing, linsegryte fra Libanon eller klassisk gresk bønnesuppe?

BYTT UT DEN FERDIGKJØPTE TOMATSAUSEN: Lag din egen tomatsaus til pizza, pasta eller taco.

Sunn, naturlig mat til deg og hele familien

Middelhavskost
  • Har du hatt lyst til å prøve Middelhavskosten lenge, men ikke visst hvor du skal starte?
  • Ønsker du å spise mindre ultraprosessert mat, men synes det virker komplisert?
  • Har du lyst til å lage deilig og sunn mat til deg og de du er glad i, uten å bruke timesvis på kjøkkenet og slite med vanskelige oppskrifter?

Jeg har gjort det KJEMPEENKELT for deg:

  • I denne e-boka får du alle oppskriftene du trenger til frokost, lunsj og middag i 14 dager.
  • Handleliste til hver oppskrift.
  • Matplan som du selv fyller ut, utfra hvordan det passer best for deg og familien de neste ukene.
  • Ukompliserte oppskrifter med ingredienser du får kjøpt på nærbutikken, slik at du kan være sikker på at dette får du til.

E-boka laster du ned med en gang du har betalt.  Hvis du skulle få problemer med nedlastingen, sender du bare en epost til tove@tovececiliefasting.com, så hjelper jeg deg.

To uker med Middelhavskost (e-bok) kr. 350

 

Vipps