Sunn kickstart

GRUPPECOACHING

Kjempebra og inspirerende. Har fått ned terskelen på å lage mat med kikerter og bønner, noe jeg kommer til å ta med meg videre.

Kathrine Van Beelen Granlund, Oslo

Trenger du en ny, sunn start?

Har kostholdet ditt sklidd ut, og sliter du med å snu?

Småspiser du og velger usunt, selv om du egentlig vet bedre?

Føler du at du burde skjerpe deg, men kommer ikke i gang?

Av og og til kommer livet i veien for et godt og balansert kosthold. Ting skjer, hverdagen har endret seg og plutselig er du satt ut av de gode, gamle rutinene, som også innbar sunn mat. Eller kanskje du bare har hatt fokus på helt andre ting, og latt kostholdet skli ut. Sluttet å tenke på hva som er sunt, «glemt» å være litt bevisst både når du handler og tilbereder mat. Helgekosen er strekker seg plutselig utover hele uka.

Vi har alle vært der. Hatt det travelt eller bare vært lei, hvor andre ting har vært langt viktigere eller fått mer oppmerksomhet enn mat som kroppen elsker. Kanskje er også trening av ulike grunner havnet på hylla. Nå føler du deg dvask og blubbete, tenker at du burde ta grep, men kommer ikke riktig i gang.

Føler du at du trenger et spark bak for å snu?

Da er denne ukeutfordringen noe for deg! En ukes online gruppecoaching, som sikrer at du gjenomfører. Etter denne uka har du forhåpentligvis gjort det skiftet som skulle til for å havne på rett spor igjen.

Dette er sunn kickstart:

* Du får matplan, handleliste og oppskrifter til alle måltid samt sunn snacks for en uke. Du kan følge dette slavisk, eller bruke det som inspirasjon. Vi følger et plantebasert kosthold (bortsett fra egg), uten gluten og melkeprodukter, og med rikelig med grønnsaker, frukt, belgfrukter, glutenfrie kornprodukter, nøtter og frø.

* Naturlig detox. Mange av rettene er basert på matvarer som inneholder enzymer som stimulerer avgiftningsprosessen i leveren.

* Spis så mye du vil. Det er ingen kaloritelling.

* Du blir medlem i en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørsmål og hvor jeg følger opp.

Hvem passer sunn kickstart for?

* Dette ukeprogrammet er laget for deg som ønsker å ta grep om kostholdet ditt.

* Du vet at du føler deg bedre og har mer energi når du spiser sunt, og ønsker inspirasjon til å komme i gang.

* Du vet at sjansen for å lykkes er større når du er med i en gruppe.

* Du ønsker å bidra i gruppen selv, ved å poste innlegg og gi støtte til de andre medlemmene.

Er dette midt i blinken for deg?

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Legg igjen epostadressen din hvis du ønsker å stå på venteliste og få beskjed om når neste gruppecoaching Sunn kickstart begynner (helt uforpliktende, selvfølgelig!).

 

Når du legger igjen din adresse godtar du også at jeg sender deg info, tips og råd i ukentlig nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av.